Paviljoenen: een koninklijk prieel voor in uw tuin

 Blaues Partyzelt mit Menschen im Garten

 

Voor een verjaardagsfeestje in de buitenlucht, een barbecue met familie en vrienden of voor een andere speciale gelegenheid is er niets zo luxe en comfortabel als een tuinpaviljoen. Mocht er een regenbuitje vallen tijdens zo’n feestelijke dag, dan zijn u en uw gasten optimaal beschut. Maar ook tegen felle, hete zonneschijn of een frisse bries kan een paviljoen de nodige beschutting bieden.

Vroeger was een tuinpaviljoen meestal een permanent, weeldig versierd bouwwerk van hout of staal, ook wel een tuinprieel of pergola genoemd, waarin rijke burgers theedronken. In parken of in tuinen van oude landhuizen vindt u ze nog wel. Tegenwoordig verstaan we onder een tuinpaviljoen meestal een tijdelijke constructie van staal en polyester voor speciale gelegenheden, die makkelijk in elkaar wordt gezet en weer uit elkaar kan worden gehaald: een soort luxe partytent. U kunt ze dus makkelijk op een andere plek zetten, maar ze ook zo lang laten staan als u wilt. Ze hebben echter hun chique allure niet verloren: ook hedendaagse tuinpaviljoens verlenen een royale uitstraling aan uw feesten en partijen.

Alles wat u nodig hebt voor een perfect tuinfeest

Als u uw paviljoen in combineert met een gezellige picknicktafel, tuinsets of andere tuinmeubelen bent u uitstekend voorbereid op een heerlijke dag in de tuin. Kijk ook eens bij ons aantrekkelijke aanbod voor tuinverlichting, zodat uw festiviteiten tot in de late avonduren kunnen doorgaan. Een paviljoen in combinatie met onze meerkleurige solarlampen is bijzonder feestelijk.

We bieden paviljoenen van 3 x 3 meter aan, maar ook grotere paviljoenen van 3 x 4 meter. Als u meer capaciteit nodig heeft, kunt u ook voor een van onze grote partytenten kiezen, of voor een combinatie van beide. Een prieel met zijwanden kan een goede keuze zijn, om uzelf en u gasten te beschermen tegen zijlingse regen, windstoten of ongewenste blikken.

Robuuste paviljoenen waar u op kunt vertrouwen

In ons aanbod vindt u aantrekkelijke, hoogwaardige tuinpaviljoenen van het merk Casaria. We hebben vierhoekige tuinpriëlen of fraaie ronde modellen waarvan u de zijflappen kunt dichtmaken voor extra bescherming tegen wind en neerslag. Het dak is voorzien van een verhoogde kap, zodat er genoeg luchtcirculatie aan de binnenkant is en de regen toch wordt buitengehouden. Het dak zelf bestaat uit robuuste dakbalken en een UV-werend, scheurbestendig en waterafstotend tentdoek van polyester dat toch voldoende ademt. Er zitten metalen ogen in het tentdoek, die zijn afgesloten met kunststof pluggen. Deze kunt u openmaken om water – dat eventueel blijft staan – weg te laten lopen. Op die manier voorkomt u waterzakken.

De paviljoenen uit ons assortiment zien er niet alleen chic uit, ze zijn ook bijzonder degelijk. Dat moet ook wel, want anders zouden ze kunnen omwaaien of in elkaar kunnen zakken. Ze bestaan uit een robuust stalen frame dat is gepoedercoat om roest te voorkomen. Het geheel wordt stevig op zijn plaats verankerd met haringen en scheerlijnen. Als u dat niet voldoende lijkt, kunt u extra verzwaringsvoeten aanschaffen. Die zorgen voor een ideale stabiliteit, ook als het onstuimig weer is. Deze vier zakken van polyester beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Ze kunnen worden opgevuld met zand of gravel
  • Ze zijn afsluitbaar zijn met een rits
  • Ze worden met klittenband en een riempje aan de tentpalen bevestigd

Ondanks de uitstekende kwaliteit van onze tuinpaviljoenen, zijn ze uitermate aantrekkelijk geprijsd. Neem nu een kijkje bij de modellen in ons assortiment en bereid u voor op een fantastisch feest in de open lucht!