Gereedschapsschuur: een plekje voor al uw tuingereedschap

 Geräteschuppen in Anthrazit in Garten

 

Met een strak, modern design in het groen of antraciet en een stevige stalen constructie met panelen van plaatstaal, passen onze gereedschapsschuren in vrijwel elke tuin. Ze bieden ideale opbergruimte voor al uw tuingereedschap, en meer! Want in een gereedschapsschuur kunt u tal van andere spullen kwijt. Denk aan tuinstoelen, bloembakken maar bijvoorbeeld ook brandhout.

Gereedschapsschuren van thermisch verzinkt plaatstaal

Als u op zoekt bent naar een tuinhuisje dat niet te veel plek inneemt, maar wel genoeg ruimte biedt, dan zijn de gereedschapsschuurtjes die wij aanbieden een goede keuze. Al onze modellen hebben schuifdeuren met geleiderails, waardoor u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Dat maakt ze uitermate geschikt voor kleine tuintjes. De tuinschuurtjes hebben een schuin dak dat perfect is afgedicht, zodat regen geen enkele kans heeft om binnen te dringen. Toch zorgen de ventilatieopeningen ervoor dat u er ook spullen in kunt opslaan die gevoelig zijn voor schimmelvorming.

Onze modellen worden standaard geleverd met ophanghaken voor gereedschap met een draagvermogen van maximaal 15 kilo. De hoeken aan de buitenkant zijn netjes afgewerkt met randbescherming en de witte deurkozijnen zorgen voor de perfecte finishing touch. Maar onze tuinschuurtjes zien er niet alleen mooi uit; ze zijn erg robuust en gaan lang mee, doordat ze zijn gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal. Dit materiaal biedt meerdere voordelen.

Thermisch verzinkt staal:

  • is onderhoudsarm en hoeft niet geschilderd te worden
  • is makkelijk schoon te spuiten met een hogedrukreiniger
  • gaat veel langer mee dan hout
  • kan tegen een stootje en is krasbestendig
  • is goed bestand tegen de elementen, zowel zon als regen
  • roest niet

Dit kunt u allemaal opslaan in uw gereedschapsschuur

In een gereedschapsschuur slaat u uiteraard gereedschap op en dan met name tuingereedschap, maar een thermisch verzinkt tuinhuis biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u het schuurtje in de winter gebruiken om er bloembakken en tuinmeubelen in op te slaan of u zet er planten in die ’s winters net een beetje meer beschutting nodig hebben. Houd er rekening mee dat het bij nachtvorst ook in het tuinschuurtje kan vriezen. Apparaten, spullen en planten die niet tegen vorst kunnen, kunt er daarom ’s winters beter niet in opbergen. De planten kunt u bijvoorbeeld in de kas laten staan of voor de zekerheid in huis laten overwinteren.

Verder is het mogelijk om uw fiets in de gereedschapsschuur te stallen of u kunt hem gebruiken voor de opslag van brandhout. Dankzij de ventilatieopening kan er geen vochtophoping in het hout ontstaan. U kunt er zelfs een werkbank in plaatsen, zodat u er klusjes in kunt uitvoeren. Het gereedschap hebt u immers al bij de hand.

Extra dak- en wandplaten ter uitbreiding of vervanging

Wilt u uw gereedschapsschuur uitbreiden of is er een plaat aan vervanging toe, omdat er een deukje in zit? In beide gevallen is het niet nodig om een volledig nieuw tuinhuis te kopen. Wij bieden extra dakplaten van trapeziumvormig plaatstaal aan die zowel voor de wanden als het dak kunnen worden gebruikt. Hiermee knapt u uw tuinschuurtje in een handomdraai op.