truck icon
Gratis verzending
clock icon
Snelle levering
person icon
Veilige betaalmethoden
party icon
10 miljoen tevreden klanten

Over ons

Deuba Firmengelände

Onze geschiedenis

Deuba GmbH & Co. KG is opgericht in 2002 en heeft sindsdien een gestage groei gekend. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij nu een van de grootste online retailers in Duitsland en tellen wij meer dan twee miljoen tevreden klanten per jaar.

Meer dan 100.000 m² magazijnruimte bieden ons voldoende ruimte om ons uitgebreide assortiment op te slaan. Hierdoor kunnen wij de bestellingen van onze klanten snel verwerken en onmiddelijk verzenden, waardoor korte levertijden gegarandeerd zijn.

Ons uitgebreid assortiment

DeubaXXL biedt een groot assortiment van meer dan 4.500 artikelen op het gebied van tuin, meubels & wonen, huishouden, doe-het-zelf, speelgoed, sport & vrije tijd en alles rondom huisdieren. Van last-minute cadeaus tot uitgebreide feestbenodigdheden, van hoogwaardige zitmeubelen voor in uw tuin tot de onmisbare klusspullen thuis, u vindt alles in onze online shop.

Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en bestaat uit producten van bekende fabrikanten en onze eigen merken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is voor ons bijzonder belangrijk. Klanttevredenheid is echter onze hoogste prioriteit. Daarom verbeteren wij voortdurend onze service en de kwaliteit van onze producten. Wij hechten bijzonder veel belang aan duurzame producten en daarom zijn veel van onze tuinmeubelen gemaakt van FSC®-gecertificeerd acacia- of eucalyptushout. Zo dragen wij bij tot een milieuvriendelijker wereld.

 

Ervaar meer over Deuba XXL in onze bedrijfsvideo!